Rezervační systém budeme spouštět co nevidět! Pro rezervaci napiš mail.

Smysluplné vztahy

Michal s Michaelou, to je duo, které kombinuje mužko-ženskou energii. Společně předávají informace o tom, jak se cítit v dnešním světě. Tak hlavně dobře, žejo!

Smysluplné vztahy

Smysluplné vztahy – Klíč ke svobodě. Každý den všichni tvoříme vztahy – s partnerem, rodiči, dětmi, kolegy, přáteli… Vše ale začíná vztahem k sobě. Tam je klíč. Lidé a životní situace nám jen zrcadlí, co máme každý v sobě. Chceme zde přinášet inspiraci k přijetí sebe, z naší práce, i vlastního rozvoje. K vnímání své hodnoty, sebeúcty, sebevědomí, nastavení svých hranic tak, abyste cítili reálnou změnu v narovnání vašich vztahů a projasnění celého života.

cenek rosecky

Čeněk Rosecký

O životě a všem, co nám přináší. O tom, že, věci se nám dějí, abychom se s nimi naučili zacházet, a vše je pro nás především příležitost a zkušenost.

MLadí a neklidní

Mladí lidovci nabízí solidní podporu nejen křesťanům, ale všem mladým lidem, kteří se chtějí aktivně zasazovat o lepší budoucnost České republiky a Evropy.

Bez grantu ?!

Podporujeme odvážné neziskovky a sociální inovátory. Učíme, jak z nápadu vybudovat vlastní byznys. Projekt běží pod taktovkou Nadace Karla Janečka.